"Marti am fost la Bucuresti, am batut palma cu domnul Taher si astept sa ma sune sa finalizam tranzactia. Acum am aflat ca domnul Peseiro a fost reinstalat la Rapid, dar eu stiu ca trebuie sa ma sune domnul Taher. De ce nu am semnat ieri, daca ne-am inteles? Contractul nu este ceva care se semneaza in doua minute sau pe loc", a spus Bergodi, care se afla in Italia pentru a-si face bagajele pentru revenirea in Romania.

Tehnicianul italian a precizat ca joi urma sa conduca antrenamentul Rapidului si s-a aratat surprins de faptul ca Peseiro a fost reinstalat in functie: "Eu sunt un profesionist, am venit in Romania sa discutam si credeam ca am batut palma. Dar se pare ca nu a fost asa. Pe mine insa nu m-a anuntat nimeni de la Rapid, tot astept sa ma sune. Nu mai inteleg nimic, e o surpriza pentru mine ca Peseiro a fost reinstalat, eu joi trebuia sa conduc antrenamentul Rapidului. Imi luasem bilete de avion dus-intors, joi dimineata trebuia sa vin in Romania. Nu stiu ce o sa fac acum, daca mai vin sau nu, dar daca toata lumea spune ca Peseiro e din nou antrenor, eu ce sa mai fac acolo?".

"Cunosc foarte bine toti jucatorii, stiam foarte bine ce e de facut, i-am spus asta si domnului Taher. Am urmarit toate meciurile Rapidului si ale CFR-ului din acest an si stiu ca echipa are potential si poate foarte multe. De asta acceptasem sa vin la Rapid", a mai spus fostul antrenor al giulestenilor.
Bergodi a evitat sa spuna daca in viitor va refuza inca de la inceput vreo oferta din partea Rapidului, dupa episoadele prin care a trecut la echipa din Grant: "Nu stiu ce sa spun acum, daca in viitor o sa ma gandesc mai bine sau o sa refuz din start. Eu sunt antrenor profesionist, accept orice oferta provocatoare. Nu vreau sa intru in polemica acum cu nimeni spunand ca nu vreau sa mai aud de Rapid".

Jose Peseiro a fost reinstalat, miercuri, in functia de antrenor al Rapidului, dupa ce a fost suspendat in urma ratarii calificarii in grupele Cupei UEFA, a declarat, pentru NewsIn, directorul general adjunct al giulestenilor, Grigore Sichitiu.

Printre antrenorii care au fost pe lista Rapidului pentru inlocuirea lui Peseiro s-au regasit Ernst Middendorp, Cristiano Bergodi, Ioan Andone si Francesco Guidolin.