Jose Peseiro a fost reinstalat, miercuri, in functia de antrenor al Rapidului, dupa ce a fost suspendat in urma ratarii calificarii in grupele Cupei UEFA, a declarat, pentru NewsIn, directorul general adjunct al giulestenilor, Grigore Sichitiu.

"Peseiro si tot staff-ul sau au fost reinstalati in functie, iar de astazi au revenit la treaba. Avem incredere ca poate redresa echipa", a spus Grigore Sichitiu.

Peseiro a condus deja antrenamentul de miercuri dimineata al Rapidului, iar conform unor surse in contractul sau a fost inserata o clauza in urma careia va fi demis daca nu va clasa echipa pe unul din primele doua locuri la finalul campionatului.

Actionarul Rapidului, Fathi Taher, a declarat, dupa eliminarea echipei din Cupa UEFA, ca antrenorul Jose Peseiro si tot staff-ul sau au fost suspendati din functie, iar Nicolae Manea, Grigore Sichitiu si Marian Rada vor prelua conducerea tehnica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.