Atacantul echipei Poli Iasi, Ionut Balba, a efectuat un RMN si i s-au descoperit unele probleme la genunchi, astfel incat el se va opera de menisc si va rata tot turul campionatului, dupa cum a declarat, miercuri, pentru NewsIn, presedintele executiv al gruparii iesene, Sorin Boca

"Balba va trebui sa suporte o interventie chirurgicala la menisc. Perioada exacta de inactivitate nu o cunoastem, dar cu siguranta jucatorul va rata restul partidelor din tur, in conditiile in care o operatie la menisc necesita cel putin doua luni de pauza. Speram ca Ionut sa se refaca repede si sa-l avem apt in pregatirea de iarna", a declarat Sorin Boca.

Oficialul gruparii moldovene nu a exclus varianta aducerii unui atacant pentru a suplini absenta lui Balba, mai ales ca in lot mai sunt doar doi jucatori pe acelasi profil, Tanasa si Lamine, insa acest lucru va depinde de "banii de care dispune conducerea".

Ionut Balba a jucat pana acum in 6 partide ale iesenilor, insa doar in meciul din prima etapa cu Universitatea Craiova a ramas pe teren pe toata durata jocului. Balba a bifat pentru ieseni in aceasta editie de campionat 352 de minute, el reusind sa marcheze si un gol in partida cu Otelul Galati, din etapa a 7-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.