Mircea Sandu a anuntat ieri ca, indiferent de rezultatul meciului cu Franta, Piturca nu va fi schimbat

Presedintele federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a spus ieri ca selectionerul Victor Piturca va ramane in functie indiferent de rezultatul meciului cu Franta din preliminariile CM 2010, decisiva pentru calificare urmand sa fie partida cu Serbia. "Daca matematic nu mai avem

sanse, a spus ca se retrage. Trebuie sa-i dam posibilitatea sa continue cat are sanse. Daca se retrage, trebuie sa gasim solutii si vom gasi, oricine poate fi inlocuit. Daca Piturca nu mai are sanse, va pleca, cel care va veni va avea timp sa pregateasca startul preliminariilor pentru 2012. Piturca ramane indiferent de rezultatul meciului cu Franta, parerea mea este ca decisiv va fi meciul cu Serbia din martie 2009", a spus Sandu, care nu a exclus o intoarcere a lui Mircea Lucescu la nationala in viitor, ca antrenor sau director tehnic.

Mircea Sandu a afirmat ca ar fi o surpriza ca nationala Romaniei sa invinga reprezentativa Frantei. "Franta a dat chix la Euro, ca si noi, dar nu putem sa ne comparam ca infrastructura, centre, arie de selectie. Franta are cel putin 40 de jucatori care pot evolua pentru nationala. Mai avem multi ani sa ajungem la nivelul Frantei, Olandei, Angliei sau Italiei. Cred ca in 30 de metri ai lor putem sa speculam si sa marcam. Ar fi o surpriza daca am bate Franta, fara doar si poate. Poate nu e Anelka, dar mai sunt vreo patru care il pot inlocui fara probleme. Franta e puternica de la mijloc in sus. Echipa nationala a fost sustinuta intotdeauna cum trebuie la Constanta. Daca pierdem cu Franta, pierdem foarte mult din sansele de calificare. Cu 20-22 de puncte, sunt sanse mari pentru locul doi", a spus Sandu la Gsp TV.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.