Mariana Tarca, fostul tehnician al Rulmentului Urban Brasov, a fost numita marti antrenoare a lotului B de handbal feminin al Romaniei, transmite corespondentul NewsIn

"Domnul presedinte Cristian Gatu mi-a propus acest post si eu am acceptat. Urmeaza sa avem o discutie sa vedem pe ce perioada se va intinde colaboarea. Este un nou inceput pentru mine. Va fi prima aventura ca principal la lotul B, dupa ce in 1999, imediat dupa ce mi-am incheiat activitatea ca jucatoare, am fost secundul lui Romeo Draganescu la lotul A", a spus Mariana Tirca pentru NewsIn.

Tehnicianul a explicat si ce asteapta de la lotul B al Romaniei: "Lotul B este o alternativa la lotul A, in sensul ca vor intra aici jucatoarele din lotul national largit, dar care nu prind prima echipa. Pentru aceste jucatoare este foarte bine, pentru ca vor avea si ele multe meciuri in picioare, iar antrenorul lotului mare va avea de unde sa aleaga".
Lotul B se va reuni joi, la SF. Gheorghe (Covasna), iar saptamana viitoare urmeaza sa participe la un turneu in Slovacia, la Bratislava, unde va juca 4 meciuri de verificare.

Mariana Tirca a fost in cursa pentru a prelua si nationala A, dar pana la urma membrii Consiliului de Administratie al Federatiei au decis sa mearga pe mana lui Radu Voina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.