Partida FC Vaslui-Politehnica Iasi din cadrul 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei a fost amanata pentru data de 29 octombrie la cererea gruparii patronata de Adrian Porumboiu, a anuntat, miercuri, presedintele formatiei iesene, Sorin Boca, transmite corespondentul NewsIn

"Cei de la Vaslui au solicitat sa amanam meciul pentru data de 29 octombrie, invocand faptul ca au multi jucatori la loturile nationale pentru weekend-ul viitor. Am fost de acord cu amanarea si urmeaza sa jucam la sfarsitul lunii in Cupa", a declarat Sorin Boca agentiei NewsIn.

Initial, FRF programase partida dintre cele doua grupari pentru 15 octombrie, de la ora 14:30.
In ceea ce priveste victoria cu AFC Urziceni, Boca a afirmat ca Iasiul a obtinut o importanta gura de oxigen prin castigarea celor trei puncte. "Dupa toate ghinioanele din ultimele runde, ne-a suras si noua norocul in acest meci de la Urziceni. Sincer sa spun, ne-am fi multumit si cu un egal pe terenul lor, dar este foarte bine ca am castigat cele trei puncte. Victoria reprezinta o importanta gura de oxigen pentru noi si este cu atat mai pretioasa cu cat este prima obtinuta in deplasare in ultimele 18 luni", a adaugat acesta.

Poli Iasi a obtinut luni a doua victorie din acest sezon, dupa ce s-a impus, scor 1-0, in deplasare, in fata formatiei AFC Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.