Portarul lui Juventus Torino, Gianluigi Buffon, nu va putea evolua in cele doua partide pe care nationala Italiei le va disputa in preliminariile CM cu Bulgaria si Muntenegru, din cauza unor probleme medicale la muschii aductori, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Controlul cu raze-X a relevat ca Buffon se confrunta cu o leziune de gradul doi la aductorii coapsei drepte si nu va putea juca timp de 30 de zile", a afirmat doctorul Castellacci.

Selectionerul squadrei azzurra, Marcello Lippi, a anuntat ca locul goalkeeperului lui Juventus va fi luat de portarul Gianluca Curci, detinut in coproprietate de Roma si Siena.

Altfel, actuala campioana mondiala nu va putea conta la urmatoarele doua partide nici pe aportul mijlocasului Mauro Camoranesi, care se confrunta cu o accidentare la bicepsul femural, in urma careia va lipsi de pe gazon aproximativ 20 de zile.

Italia va juca sambata, 11 octombrie, in deplasare, cu Bulgaria, iar patru zile mai tarziu va intalni pe teren propriu nationala statului Muntenegru, ambele meciuri contand pentru campania de calificare la Cupa Mondiala din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.