Clubul Girondins Bordeaux a anuntat ca incepand de astazi vor putea fi cumparate online biletele pentru meciul cu CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, cel mai ieftin tichet avand pretul de 65 de euro, informeaza NewsIn.

Preturile biletelor la meciul Girondins Bordeaux-CFR Cluj: peluze - intre 65 si 100 de euro; tribune - intre 130 si 165 de euro; tribuna oficiala - 220 de euro. Abonatii echipei franceze vor putea achizitiona bilete la preturi mai mici, cuprinse intre 45 si 150 de euro.

Suporterii care vor sa cumpere bilete le pot achizitiona, pentru moment, online, de pe site-ul oficial al clubului francez, iar data la care tichetele se vor gasi si la casele stadionului va fi anuntata ulterior.

Meciul dintre Girondins Bordeaux si CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa la data de 22 octombrie si va conta pentru etapa a treia a fazei grupelor, faza in care se va mai juca si partida Chelsea-AS Roma.

In clasamentul grupei conduce Chelsea, urmata de CFR Cluj, ambele cu cate 4 puncte, AS Roma se afla pe locul 3, cu 3 puncte, in timp ce Bordeaux se afla pe ultimul loc fara niciun punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.