Fostul selectioner al Romaniei, Gheorghe Hagi, a declarat, marti, ca tricolorii trebuie sa invinga Franta pentru a pastra sanse de calificare la CM 2010 si a precizat ca nicio adversara a elevilor lui Piturca nu se poate considera favorita atunci cand acestia evolueaza pe teren propriu

"Un meci important in care trebuie sa ne unim pentru victorie. Orice alt rezultat ne micsoreaza sansele de calificare. E treaba lui Piti ce jucatori selectioneaza. Niciodata cand nationala Romaniei joaca acasa adversarul nu e favorit", a spus Gheorghe Hagi, care i-a contrazis astfel pe Victor Piturca si Cristian Chivu care afirmase ca selectionata lui Domenech pleaca cu prima sansa in meciul de la Constanta.

La randul sau, Ionut Popa a afirmat ca nu este impresionat de forta de joc a francezilor: "Fotbalul francez este intr-un pronuntat regres in ultimii doi ani. Pe mine nu m-au impresionat deloc si nici nu cred ca pot iesi atat de repede din acest impas. Avem foarte multi jucatori tineri care pot face fata".

Partida Romania-Franta, din preliminariile CM 2010, va avea loc, sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.

Cei doi tehnicieni au participat, marti, la o intrunire a antrenorilor care a avut loc la Casa Fotbalului si care a fost prezidata de directorul Scolii Federale de Antrenori a FRF, Mircea Radulescu. Intalnirea a avut doua teme de discutii: tendintele actuale ale fotbalului european (EURO 2008 si Liga Campionilor 2007/2008) si recomandari pentru imbunatatirea jocului si a imaginii antrenorului. In afara lui Gheorghe Hagi si Ionut Popa au mai participat, printre altii, Nicolae Manea, Viorel Moldovan, Basarab Panduru, Ionut Badea, Ilie Balaci, Marin Duna, Marius Lacatus, Ion Moldovan, Marian Rada, Marin Barbu si Adrian Falub.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.