Patronul Gloriei Buzau, Costel Bucur, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca a decis sa le blocheze salariile fotbalistilor din cauza rezultatelor inregistrate, si daca acestia nu isi vor reveni pana in iarna va renunta la o mare parte dintre ei

"Jucatorii trebuie sa isi bage mintile in cap odata. Am fost luni la stadion si i-am avertizat ca le-am blocat salariile pana cand isi vor reveni. Nu credeam ca voi ajunge sa depind atat de mult de angajatii mei. Am gresit cand am fost prea buni cu ei, dar de acum nu se va mai intampla asa ceva", a spus Bucur.

Oficialul buzoian a anuntat ca pana la numirea unui antrenor principal, dupa demiterea portughezului Alvaro Magalhaes, de pregatirea echipei se va ocupa englezul Bernard McNally. "Inca nu am gasit un antrenor pentru echipa. Varianta cu Ciobotariu mai e inca in picioare, dar e o problema fiindca nu are o licenta PRO. Daca nu va veni Ciobi, mai am doua nume de antrenori. Vom aduce o mana de fier la Buzau. Momentan, de echipa se ocupa englezul McNally, fostul secund al lui Magalhaes, care va fi ajutat de Mario Marinica", a precizat acesta, care a adaugat ca il contacta in urmatoarea perioada pe Basarab Panduru.

Costel Bucur este de parere ca jucatorii romani sunt principalii vinovati pentru despartirea de Magalhaes. "Portughezul era foarte bun in meseria asta ca nu degeaba l-am luat. A fost un mare fotbalist, iar ca antrenor a lucrat cu oameni mari, Trapattoni, Camacho. Partea romana a fost de vina pentru tot ce s-a intamplat, romanii nostri nu sunt obisnuiti cu disciplina, a fost ambitia lor sa scape de Magalhaes", a afirmat conducatorul Gloriei.

Gloria Buzau ocupa ultimul loc in clasamentul Ligii I dupa 10 etape disputate, cu doar un singur punct acumulat, golaveraj 4-19.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.