Antrenorul formatiei Tottenham, Juande Ramos, si presedintele clubului, Daniel Levy, au avut o intalnire dupa ce echipa a pierdut duminica si in fata lui Hull City, 0-1, iar tehnicianul va ramane in continuare in functie, desi echipa este pe ultimul loc, informeaza editia online a The Guardian

Tottenham are doar doua puncte dupa sapte partide disputate, fiind cel mai prost inceput de campionat in 96 de ani. Casele de pariuri din Anglia sustin ca tehnicianul are sanse mici sa ramana in functie pana la Craciun, dar presedintele gruparii a sustinut ca Ramos ramane antrenor.

Oficialii clubului au afirmat ca jocul echipei este mai bun in ultima perioada si se asteapta ca in urmatoarele etape sa urce in clasament. Ramos are la Tottenham contract pana in 2011 si un salariu anual de 4 milioane de lire sterline.

"Trebuie sa schimbam lucrurile foarte rapid. Nu ne putem ascunde. Atunci cand esti in aceasta situatie, toata lumea este responsabila. Eu sunt de vina alaturi de restul, iar toata lumea trebuie sa accepta asta. Multi jucatori pe care i-am vrut in vara i-am transferat. Daca echipa nu merge, pe cine putem sa dam vina? Toti suntem de vina", a spus asistentul lui Ramos, Gus Poyet.

Formatia engleza Tottenham Hotspur este calificata in grupele Cupei UEFA, fiind repartizata in prima urna valorica la tragerea la sorti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.