Fanii echipei germane HSV Hamburg care vor sa fie inmormantati in cimitirul inaugurat de club langa stadion, pot achizitiona un loc de veci cu sume cuprinse intre 2.500 si 10.500 de euro, iar doritorii pot opta si pentru ceremonii speciale de inmormantare, informeaza NewsIn.

Cimitirul are o configuratia semi-rotunda si da senzatia, prin aranjarea mormintelor, ca acestea stau precum fanii in peluzele stadionului. Suporterii ar putea fi atrasi de "zona VIP" a cimitirului, acolo unde un mormant costa 10.500 de euro, in timp ce oamenii care nu au foarte multi bani la dispozitie pot opta pentru o urna funerara care costa doar 2.500 de euro.

Fanii care vor sa fie inmormantati in acest cimitir special pot opta intre mai multe feluri de sicrie, urne funerare sau flori aranjate in asa fel incat sa contina insemnele clubului. Culorile clubului sunt albastru, alb si negru, chiar daca echipa joaca pe teren propriu in rosu si alb, iar fanii pot opta pentru una din aceste culori atunci cand vor fi inmormantati. Administratia cimitirului ofera si ceremonii speciale de inmormantare, astfel ca in timpul acestora pot fi difuzate secvente din anumite partide ale echipei favorite, la cererea clientului.

Gradinarul Lars Rehder, care se ocupa de cimitir, vrea ca fanii sa aiba sicriile albastre cu stema clubului pe ele, iar iarba sa fie exact ca pe stadionul formatiei. "Cimitirele clasice mi se par plictisitoare si, in plus, sute de fani trec prin cimitir cand se duc la stadion, asa ca mi se parea normal ca si cimitirul sa fie cat mai apropiat de insemnele stadionului", a spus Lars Rehder, despre cimitirul care a fost inaugurat acum o luna, insa pana acum nu are decat un mormant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.