Trei fotbalisti de la FCM Targoviste, doi nigerieni si un ghanez, au fost implicati, luni seara, intr-un scandal, fiind acuzati ca ar fi batut un tanar care il lovise cu o piatra pe unul dintre ei, cei trei jucatori fiind cercetati de politisti pentru lovire si violare de domiciliu, relateaza NewsIn.

Potrivit IPJ Dambovita, cei trei fotbalisti se indreptau spre Parcul Chindia din Targoviste cand un tanar de 19 ani a aruncat cu o piatra inspre ei, lovindu-l in cap pe Henry OK, de 23 de ani, din Nigeria. Cei trei fotbalisti au inceput sa-l alerge pe tanar, acesta refugiindu-se in curtea unei femei. Femeia a sunat la 112, cerand ajutorul politistilor intrucat tinerii se luasera la bataie.

Targovisteanul de 19 ani a fost consultat de medici la Spitalul Judetean, insa nu a necesitat internarea.
E.Henry OK, de 23 de ani, N.Naemka Emmanuel, de 21 de ani, ambii de nationalitate nigeriana, cu resedinta in municipiul Targoviste si A.Francis, de 19 ani, din Ghana, cu resedita in judetul Prahova, sunt cercetati acum de politisti pentru loviri sau alte violente si violare de domiciliu.

Patronul echipei FCM Targoviste, Gheorghi Zotic, a declarat ca va cerceta si el aceasta intamplare si va lua masuri drastice daca se dovedeste ca cei trei fotbalisti sunt vinovati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.