GICA HAGI nu a scapat de procesul pe care i l-a intentat arbitrul Erol Ersoy in urma unui incident ce a avut loc in 2001, cand "Regele" era jucatorul lui Galatasaray. Emre Belozoglu (Inter Milano) si Umit Davala (Werder Bremen), fosti colegi cu Hagi la vremea respectiva, vor fi audiati ca martori in cadrul procesului. La infatisarea ce a avut loc marti, la judecatoria 7 din cartierul Sisli din Istanbul, a fost prezent avocatul lui Hagi, Murat Ulusoy, care a depus o cerere prin care a solicitat ca Emre si Umit Davala sa fie audiati ca martori.

Hagi a fost actionat in instanta de Ersoy pentru agresiune si calomnie, fiind acuzat ca l-a scuipat, l-a lovit si l-a insultat pe "central" la un meci disputat pe "Ali Sami Yen", intre Galatasaray si Genclerbirligi. Actualul antrenor al lui Galatasaray risca o condamnare de pana la un an si jumatate de inchisoare * MARIUS MITU a ratat prezenta in finala Cupei Belgiei, dupa ce echipa sa, Lierse, a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, in mansa a doua din semifinalele competitiei. Mitu a fost integralist.

FC Bruges a castigat si in tur, tot cu 1-0, si va juca in finala cu invingatoarea "dublei" dintre GB Anvers si Lokeren, returul fiind programat aseara (in tur a fost egal, scor 1-1) * DANIEL PANCU a fost titular pentru Besiktas Istanbul in meciul amical pe care echipa sa l-a pierdut acasa in fata lui Sivasspor, grupare din liga a doua, care si-a asigurat insa promovarea pentru sezonul viitor). Pancu a jucat pana in minutul 88, cand a fost schimbat cu Nail Tilbac.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.