Reprezentativa feminina de tenis de masa a Romaniei a castigat, luni, medalia de bronz la Campionatul European de la Sankt Petersburg, dupa ce a fost invinsa in penultimul act al competitiei de Olanda, informeaza NewsIn

Romania a intalnit luni dimineata Italia, in sferturile de finala, de care a dispus cu 3-2, gratie celor doua victorii ale Samarei Elizabeta, dar si a succesului obtinut de Daniela Dodean.

Dupa victoria cu Italia, tricolorele s-au calificat in semifinale, asigurandu-si astfel medalia de bronz.
In penultimul act al competitiei, elevele lui Viorel Filimon au fost invinse de Olanda, scor 3-0, ratand calificarea in finala.
Delegatia Romaniei la Campionatul European a fost formata din Daniel Dodean, Elizabeta Samara, Iulia Necula, Mariana Stoian si Ioan Ghemes.

In alta ordine de idei, echipa nationala masculina a Romaniei a fost eliminata in sferturile de finala ale aceleiasi competitii de reprezentativa Austriei, fiind invinsa cu scorul de 3-0, si va juca pentru locurile 5-8.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.