Antrenorul Stelei, italianul Walter Zenga, pare sa se fi decis deja sa incheie relatiile cu Steaua la finalul acestui campionat.

"Daca voi castiga campionatul cu Steaua, va trebui sa jucam in tururile preliminare ale Ligii Campionilor si, astfel, nu voi avea timp pentru casatorie", spunea saptamana trecuta antrenorul stelist Walter Zenga intr-un interviu acordat revistei italiene Controcampo. Declaratia tehnicianului italian a fost facuta, insa, inaintea meciului cu Sportul Studentesc, in urma caruia a izbucnit un intreg scandal intre Zenga si conducerea Stelei.

CASATORIE

Mai mult chiar, in numarul de ieri al cotidianului ProSport se spune ca Zenga a decis sa se casatoreasca, civil, cu prietena sa Raluca Rebedea, pe 20 mai. Aceasta inseamna fix la doua dupa partida din Cotroceni, cu FC National, si cu tot atatea zile inaintea meciului cu FCM Bacau. Punand cap la cap cele doua informatii, intelegem ca pe tehnicianul stelist nu mai este interesat de ceea ce se va intampla cu echipa sa dupa finalul campionatului!


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.