Inainte de meciul cu Franta, Tamas lesina in cantonament pentru ca nu consuma ciocolata, Mutu si Chivu sunt usor accidentati, Banel e mai grav, iar Contra a fost virusat

Pe Mutu il doare in cot si-n genunchi si are un dinte impotriva suporterilor Stelei, Chivu face tusa la Inter Milano tot din cauza accidentarilor, Tamas mananca prea putina ciocolata si are glicemia la cote de avarie, iar Banel a iesit trist sambata de la cabinetul medicului Pompiliu Popescu. Ar mai fi cei doi Niculae, Daniel in doliu dupa moartea tatalui sau si Marius evoluand inca trei saptamani pe postul de pacient, Mirel Radoi a devenit indisponibil dupa meciul cu Otopeni, plus Contra care a contractat un virus imediat dupa ce DNA i-a deschis dosar pentru un posibil sperjur in ancheta referitoare la transferuri.

In aceste conditii, nationala Romaniei se va reuni astazi la Casa Fotbalului pentru meciul cu Franta de la sfarsitul saptamanii, devenit decisiv pentru calificarea la CM 2010 dupa „accidentul“ cu Lituania de pe teren propriu.

„Am mai multe probleme de lot, sunt framantari, dar trebuie sa gasesc solutii. Stiam despre Cristi Chivu ca nu va juca in acest sfarsit de saptamana pentru Inter. Chiar ma bucur ca Mourinho nu l-a convocat si asa are timp o saptamana sa se odihneasca pentru partida cu Franta. Are probleme cu muschiul si de aceea a fost menajat. Am vorbit si cu Contra si mi-a spus ca a contractat un virus. Cu Tamas totul este OK. Are o problema cu glicemia, el nu mananca dulce. I s-a mai intamplat sa-i vina rau si la echipa nationala. Nu e nici o problema, el va evolua duminica pentru Dinamo.

Pe Marius Niculae nu ma pot baza, domnul Pompiliu Popescu mi-a comunicat ca va lipsi in jur de trei saptamani“, a spus Piturca. El a adaugat ca locul lui Banel va fi luat de Florentin Petre. „Cand am aflat de Banel Nicolita, am pus mana pe telefon si l-am instruit pe Pompiliu Popescu sa il consulte. Acesta l-a chemat pe jucator imediat, l-a vazut, iar verdictul a fost unul foarte clar. Jucatorul nu va putea participa la actiunile echipei nationale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.