Rulmentul Urban Brasov a fost invinsa duminica de Ikast Brande si a ratat calificarea in grupele principale ale Ligii Campionilor, dupa ce a terminat pe locul 2 in grupa preliminara de la Ikast (Danemarca), inregistrand doua victorii si o infrangere, anunta NewsIn
Gruparea brasoveana a castigat meciurile cu SKP Bratislava si SPR Assesco Lublin, dar a pierdut intilnirea decisiva, cu gazdele de la Ikast Brande EH, scor 35-45 (18-23), permintandu-le danezelor sa avanseze in faza urmatoare a competitiei.
Rulmentul a obtinut urmatoarele rezultate in Danemarca: Rulmentul Urban Brasov-SKP Bratislava 30-21 (14-11); SPR Asseco Lublin-Rulmentul Urban Brasov 37-42 (17-25); Ikast Brande EH-Rulmentul Urban Brasov 45-35 (23-18).
Clasamentul final al grupei este urmatorul: 1. Ikast Brande EH 6 puncte, 2. Rulmentul Urban Brasov 4 puncte, 3. SPR Asseco Lublin 1 punct, 4. SKP Bratislava 1 punct. Datorita faptului ca a terminat pe locul 2, formatia brasoveana va juca in Cupa EHF.

Romania a ramas astfel cu o singura echipa in Liga Campionilor, campioana Oltchim Ramnicu Valcea, care este calificata direct in grupele principale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.