Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, a declarat, duminica, dupa meciul castigat in fata Rapidului, scor 2-0, ca elevii sai au fost foarte montati si au obtinut trei puncte importante in fata unei echipe de top, transmite corespondentul NewsIn

"Sunt foarte bucuros, am obtinut trei puncte mari, in fata unei echipe supertari, de top in Romania. M-am temut de acest joc, era normal, intalneam Rapidul. Jocul a avut un alt curs dupa eliminarea lui Boya. Este o victorie meritata. Jucatorii mei au fost montati, la inceput eram multumiti cu un egal, dar dupa cursul jocului meritam sa castigam", a spus Cartu.

Tehnicianul considera ca poate indeplini obiectivul fixat de conducere, salvarea de la retrogradare: "Aceasta echipa a reusit sa treaca peste momentele mai putin bune din startul sezonului. Vreau sa mergem pe drumul acesta si vom indeplini obiectivul. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, deocamdata suntem tot in zona viselor urate si a cosmarurilor. Nu facem mare lucru daca nu legam mai multe victorii".

Referitor la tentativa de sinucidere a arbitrului Sebastian Coltescu, Cartu a afirmat: "Il inteleg pe Coltescu. A avut o nevroza puternica, trebuie sa te concentrezi ca sa treci peste asemenea momente. Cand eram la Mioveni am avut si eu o nevroza, luam pastile ca sa dorm noaptea. I s-au dat 15 etape de suspendare din buzunar, fara nicio justificare".
Presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu, considera ca toate meritele pentru victoria impotriva Rapidului ii revin antrenorului: "Trebuia sa batem odata si odata si noi Rapidul. I-am prins intr-o pasa mai putin buna si am fructificat aceasta sansa. Asa se intampla in viata fiecarei echipe. Sorin Cartu e cel care a adus punctele la Targu Jiu".

Pandurii Tg. Jiu a reusit, duminica, prima victorie din istorie in confruntarile cu Rapid, scor 2-0, dupa ce in precedentele 6 intalniri dintre cele doua echipe se consemnasera 3 rezultate de egalitate si 3 victorii ale giulestenilor. In urma acestui rezultat, Pandurii a acumulat 11 puncte si a urcat pana pe pozitia a 12-a in clasament.

Sorin Cartu a bifat a doua victorie din tot atatea meciuri de la instalarea sa pe banca tehnica a formatiei gorjene. In primul meci, Pandurii a invins pe Gloria Buzau, in deplasare, scor 1-0. Pandurii a reusit sa obtina, de la sosirea lui Cartu, sase puncte, mai mult cu unul decat obtinuse in primele 8 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.