Jandarmeria Bucuresti a amendat clubul Dinamo cu 10.000 de lei pentru un banner cu conotatii sexuale afisat de suporteri la meciul cu NEC Nijmegen

Jandarmeria va propune LPF interzicerea organizarii de meciuri cu spectatori pe stadionul Dinamo, au declarat, vineri, pentru NewsIn, surse din Jandarmerie.

Bannerul afisat de suporterii ros-albilor era scris in engleza si avea conotatii sexuale, in timp ce pe un altul era scris in limba olandeza "Taranilor". Amenda primita de Dinamo a fost cauzata de faptul ca organizatorii nu si-au respectat obligatiile ce le reveneau conform Legii 4, privind violenta in sport.

De asemenea, Jandarmeria Bucuresti va propune Ligii Profesioniste de Fotbal sa interzica clubului Dinamo, pe o perioada determinata, organizarea de evenimente cu spectatori pe stadionul din Stefan cel Mare.

Dinamo a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa ce a remizat joi pe teren propriu cu olandezii de la NEC Nijmegen, scor 0-0, in prima mansa formatia lui Mario Been impunandu-se cu scorul de 1-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.