Opt fani ai formatiei Rapid au fost retinuti de Jandarmerie si condusi la politie unde au fost amprentati si amendati, dupa ce la finalul partidei cu Wolfsburg au produs mai multe incidente, a declarat joi, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru.

Aproximativ 2.000 de suporteri giulesteni s-au strans joi seara, la finalul meciului Rapid-Wolfsburg, si au cerut demisia antrenorului Jose Peseiro.

Patronul Rapidului, Fathi Taher, a iesit in fata stadionului Giulesti pentru a discuta cu fanii, dar acestia au aruncat cu pietre si sticle spre el, avariind in acest timp mai multe masini parcate in zona. Garzile de corp ale iordanianului au intervenit si l-au dus pe acesta inapoi in incinta arenei pentru a preintampina alte incidente.

Fanii nu s-au oprit si au fortat cordonul jandarmilor pentru a ajunge la Taher, iar fortele de ordine au intervenit, folosind gaze lacrimogene in directia suporterilor.

In urma incidentelor, opt dintre suporterii turbulenti au fost retinuti de jandarmi, fiind transportati la politie. Aici, acestia au fost amendati, amprentati si introdusi in baza de date cu huligani.

Jandarmeria a mai anuntat ca incidentele de la finalul jocului au fost filmate si in urmatoarea perioada se incearca identificare si altor suporteri care au produs pagube.

Rapid a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa ce a remizat joi cu Wolfsburg, scor 1-1, in mansa secunda a turului I al competitiei, scorul general fiind 2-1 pentru formatia pregatita de Felix Magath.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.