Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, mizeaza pe oboseala acumulata de campioana Romaniei in meciul cu Chelsea, sperand ca echipa sa obtina macar un egal cu CFR-ul

"Mi-a facut placere sa vad CFR-ul cum joaca, pana duminica suntem mandri de ei, dar in campionat sper sa fie altceva si sa producem noi surpriza. Poate ii batem si pe ei, ca si pe Rapid, in premiera de cand sunt eu la Galati. Trebuie sa recunosc ca m-au impresionat in mod special si cred ca si echipele noastre au ajuns la un nivel valoric destul de ridicat. Yusuf Kone mi se pare unul dintre cei mai valorosi atacanti pe care i-am vazut. Poate vin obositi la Galati. Un egal ar fi o mare realizare pentru noi", a spus Grigoras, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

La randul sau, directorul general al Otelului, Marius Stan, a afirmat ca elevii lui Grigoras o pot invinge pe CFR doar daca aceasta va veni la Galati "cu capul in nori" dupa succesul cu AS Roma si remiza cu Chelsea. "Duminica speram ca noi sa fim CFR, iar ei Chelsea. Va fi o disputa intre cinci milioane si 40 de milioane de euro, bugetele celor doua formatii. Poate vor veni cu capul in nori, poate vor pluti, altfel nu vom avea sanse sa castigam. De cand a venit Trombetta nu au gresit. Mi se par mai puternici decat anul trecut. Singura sansa a baietilor nostri pentru a castiga sunt determinarea si alergarea, altfel putem lua o caruta de goluri. Egalul il consider un rezultat foarte bun".

Meciul Otelul Galati-CFR Cluj, din etapa a 10-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 15:00. Campioana Romaniei, CFR Cluj, a remizat, miercuri, scor 0-0, in compania lui Chelsea, intr-un meci disputat in Grupa A a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.