Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca din cauza infrangerii suferite contra Lituaniei, scor 0-3, reprezentativa Romaniei nu are decat varianta victoriei in meciul cu echipa nationala a Frantei, din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010, relateaza NewsIn

"Nu este un meci vital pentru noi, dar este foarte important, pentru ca dupa infrangerea cu Lituania nu ne mai permitem sa pierdem puncte, mai ales daca vrem primul loc in grupa", a spus Lupescu la GSPTV, care a adaugat ca o victorie impotriva reprezentativei cocosului galic "ar fi ideala".

Directorul general al FRF a opinat ca in functie de rezultatul din partida contra Frantei, se va hotari daca Victor Piturca va mai fi sau nu selectionerul nationalei Romaniei: "Dupa meciul cu Franta, tragem linie si vom vedea ce vom face in continuare".

Ionut Lupescu a opinat ca scandalurile din fotbalul romanesc dinaintea meciului cu Lituania au afectat evolutia echipei nationale, dupa care a completat ca isi doreste ca pactul de neagresiune verbala incheiat intre conducerea FRF si cea a LPF "sa dureze, sa nu fie trecut doar pe hartie, sa ramana in vigoare".

Oficialul FRF a precizat ca locul desfasurarii partidei cu Franta, orasul Constanta, a fost ales la dorinta expresa a jucatorilor si a stafful-ui echipei nationale, intrucat "baietii se simt cel mai bine din punct de vedere fizic si psihic in acest oras, unde au avut jocuri bune contra Cehiei, Bulgariei si Olandei".

Echipa nationala a Romaniei a inregistrat in Grupa 7-a a preliminariilor pentru CM 2010 o infrangere, contra Lituaniei, scor 0-3, si o victorie, impotriva Insulelor Feroe, scor 1-0, rezultate in urma carora se afla pe locul cinci in grupa, cu trei puncte. Urmatorul meci al tricolorilor va avea loc pe 11 octombrie, la Constanta, in compania Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.