Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a afirmat ca echipa sa a avut de suferit din cauza arbitrajului din partida cu FC Barcelona, meci pe care l-a pierdut dupa un gol marcat de Messi in prelungirile partidei, informeaza NewsIn.

"Vreau sa spun ca in viata mea nu am vazut asa ceva. Este o rusine pentru intreg fotbalul si pentru UEFA, care apara regulile fair-play-ului. Nu se poate ca o echipa precum Barcelona sa faca asa ceva. Era ultimul minut, iar ei trebuiau sa dea mingea. Toti jucatorii nostri erau statici, asteptau balonul. Portarul, fara experienta, a facut ceea ce a facut, iar victoria nu este una care sa aduca onoare Barcelonei", a declarat Mircea Lucescu.

Tehnicianul roman a precizat ca a criticat arbitrajul pentru ca viitorul sau la echipa putea sa depinda de rezultatul cu gruparea catalana. "Ar fi fost o partida castigata, trebuia sa castigam. Ni s-a refuzat si un penalty la Brandao, pentru ca faultul s-a facut in careu. Barcelona e o echipa mare, dar trebuie sa fie corecta. Am controlat partida, adversarii si-au creat putine ocazii", a adaugat antrenorul lui Sahtior.

"Jucatorii sunt tineri, nu au experienta, au 22-23 de ani. Doua zile am discutat cum sa gestionam ultimele minute ale partidei, am revazut meciul cu Sevilla si alte partide. Nu e simplu ca o echipa sa acumuleze experienta. Si adversarii au avut jucatori tineri, dar joaca intr-un campionat mult mai puternic",
a incheiat Lucescu.

Sahtior Donetk a deschis scorul in meciul cu Barcelona in minutul 45, prin Ilsinho, iar oaspetii au obtinut victoria prin golurile lui Messi, din minutele 87 si 90+4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.