"Aceasta victorie poate este lucrul de care avea nevoie, sa ne dea putere. Oricum, vreau sa subliniez ca CFR Cluj a remizat cu Chelsea si este o adevarata echipa din toate punctele de vedere. Acum nu ne ramane decat sa speram la un rezultat bun cand mergem in Romania", a declarat antrenorul lui AS Roma, Luciano Spalletti, citat de presa italiana.

Tehnicianul s-a aratat multumit de cele trei goluri in fata lui Bordeaux, mai ales ca echipa sa a fost condusa. "Atunci cand echipa castiga, este cel mai bun medicament. Avem nevoie de entuziasm si sunt sigur ca ne vom reveni. Am fost prea lenti in prima repriza, dar dupa ce am reusit golul egalizator echipa s-a schimbat in bine si ma bucur ca am avut acea reactie. Spalletti afirma ca CFR a aratat ca "o echipa adevarata".

De cealalta parte, antrenorul lui Bordeaux, Laurent Blanc, a afirmat ca este dezamagit de esecul in fata Romei, dar si de accidentarea lui Jussie si eliminarea lui Henrique. "Meciul a fost dificil dupa ce am ramas in inferioritate. E greu sa rezisti peste 50 de minute in fata lui AS Roma in aceste conditii. Daca eram 11 contra 11 cred ca puteam face un rezultat mai bun, pentru ca am avut perioade de joc foarte bune. Diferenta dintre Bordeaux si Roma nu a fost la nivelul jocului, ci experienta din Liga Campionilor si-a spus cuvantul. Cred ca mai avem sanse", a declarat tehnicianul francez.

Clasament: 1. Chelsea 4p (4-0), 2. CFR Cluj 4p (2-1), 3. AS Roma 3p (4-3), 4. Bordeaux 0p (1-7).
Etapa viitoare din Grupa A se va disputa la 22 octombrie si programeaza urmatoarele intalniri: Bordeaux-CFR Cluj si Chelsea-AS Roma.