Mijlocasul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat miercuri, dupa meciul cu Chelsea, incheiat cu o surprinzatoare remiza, ca gruparea ardeleana a obtinut un rezultat de exceptie in fata celei mai bune echipe din Europa.

"Un rezultat de exceptie, un rezultat mare pentru noi. Suntem multumiti, mai ales ca am jucat impotriva celei mai bune echipe din Europa. Daca jucam mai cu tupeu azi, am fi facut un rezultat mai bun. E bine pentru noi ca Bordeaux a pierdut acasa, obiectivul nostru e locul 3. Sa nu exageram cu locul 2, deocamdata ne gandim la locul 3 si la calificarea in Cupa UEFA. Sper sa facem o noua surpriza la Bordeaux", a spus Trica, citat de NewsIn.

Capitanul lui CFR, Cadu, a declarat ca nu este surprins de rezultat obtinut de echipa sa in fata vicecampioanei Angliei: "Chelsea este printre cele mai bune echipe din lume, dar noi am meritat sa castigam un punct. Noi nu suntem surprinsi de rezultat, ne asteptam. Obiectivul nostru e sa terminam pe locul 3, daca o vom face, inseamna ca ne-am achitat cu bine de treaba noastra. Cred ca echipa joaca bine, toata echipa".

Fundasul Galiassi de Sousa regreta ca l-a accidentat pe Didier Drogba: "Imi pare rau, am fost dupa meci si am vorbit cu el. Sper sa nu fie ceva grav. Cred ca obiectivul lui CFR e calificarea de pe locul 3, dar sa ajungi mai departe de pe primele doua locuri e foarte frumos. Bordeaux nu a reusit niciun punct, dar trebuie sa avem respect pentru ea. Cand va juca impotriva lui CFR, va vrea sa castige primul ei punct sau primele trei. Pentru Romania, pentru toti, ar fi o surpriza foarte mare sa ne calificam, dupa ce toata lumea a spus ca nu vom face niciun punct in grupa asta si nu vom da niciun gol".

Francezul Tony da Silva considera ca rezultatul este echitabil: "Am demonstrat ca avem valori in echipa, ca suntem cu toti valorosi, trebuie sa fim mandri. Si ei au avut ocazii, mi se pare un rezultat echitabil. Noi suntem multumiti de acest punct obtinut".

CFR Cluj a remizat miercuri pe teren propriu cu Chelsea Londra, scor 0-0, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si se mentine pe locul 2 in clasament dupa doua etape disputate, la egalitate de puncte cu gruparea engleza.

In celalalt meci al grupei, AS Roma a invins in deplasare pe Girondins Bordeaux cu scorul de 3-1.

Etapa viitoare din Grupa A se va disputa la 22 octombrie si programeaza urmatoarele intalniri: Bordeaux-CFR Cluj si Chelsea-AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.