Atacantul roman Adrian Mutu a afirmat, pe blogul sau oficial, ca ii pare rau ca in fotbalul romanesc sunt prea multe persoane care afecteaza atmosfera, iar nationala Romaniei nu este respectata.

"Eu cred ca echipa nationala merita mai mult respect. Atunci cand imbraci tricoul galben, visul tuturor copiilor care joaca fotbal, fie ca il porti pe teren, in parcuri, in cantonament sau fie ca faci parte din delegatia nationalei, trebuie sa ai respect pentru echipa nationala. Asa, la urma urmei, te respecti pe tine, dar si sangele care iti curge in vene", a afirmat atacantul nationalei Romaniei, potrivit NewsIn.

Jucatorul a mai spus ca pentru orice fotbalist echipa nationala trebuie sa reprezinte unul dintre cele mai importante lucruri din cariera. "Atunci cand incepem sa jucam fotbal, nationala devine practic visul tuturor copiilor. Imi aduc aminte cu ce emotie asteptam meciurile nationalei si cu cata admiratie urmaream driblingurile lui Hagi, Ilie Dumitrescu sau Sabau. Am crescut cu aceasta generatie si erau idolii mei", a mai declarat Mutu pe site-ul sau oficial..

"Stiu la ce va ganditi si imi pare rau, poate la fel si voua, pentru ca din cauza anumitor persoane atmosfera din fotbalul romanesc s-a racit. Aruncam jigniri unii asupra celorlalti fara sa ne gandim ca altii ne folosesc", a mai comentat atacantul roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.