Aflata pe marginea prapastiei, Universitatea Craiova inca mai spera. Nu intr-o minune, pentru ca locul ocupat si putinele etape ramase pana la finalul campionatului nu-i mai da acest drept, ci intr-o tranzactie care sa o mentina in Divizia A. Ultima vizata este Pandurii Targu Jiu, echipa aflata in lupta pentru promovare in seria a II-a a esalonului secund.

Dinel Staicu se lasa greu. L-a refuzat pe Gigi Netoiu, a plusat atunci cand cuplul Nicu Gheara - Ilie Balaci a dorit sa preia stiinta, o "scalda" cu Adrian Mititelu si, se aude, asteapta oferta lui Rodion Camataru, care ar avea in spate un concern olandez.De fapt, acest joc de-a uite Craiova, nu e Craiova ii convine de minune fostului militian, el tragand de timp pentru a incerca salvarea echipei prin cumpararea unui loc in Divizia A. Asa incat ultima varianta care circula prin Craiova este ca Dinel Staicu trateaza cu oficialii Pandurilor cumpararea locului, daca formatia din Targu Jiu va reusi promovarea.

Netoiu inca asteapta un raspuns de la Dinel

In acelasi timp, refuzati de patronul stiintei, Nicu Gheara si Ilie Balaci par tot mai hotarati sa cumpere o alta echipa care sa joace in Valea Rosie, din 2006. "Voi veni cu o ultima oferta la finalul campionatului, iar daca nici atunci Dinel Staicu nu vinde stiinta, ma vad nevoit sa ma implic in constructia unei echipe de fotbal, care va avea sediul general in Valea Rosie, pe stadionul Electro", a declarat, ieri, Gheara. Pe de alta parte, Gigi Netoiu vine vineri la Craiova cu bani pentru jucatori. Totul e ca oltenii sa invinga Gloria Bistrita, echipa ce a inceput sa-i stea in gat oficialului dinamovist. De asemenea, Netoiu a anuntat ca asteapta si un raspuns de la Dinel Staicu in ceea ce priveste cumpararea echipei oltene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.