CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu Chelsea Londra, miercuri seara, in etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, Grupa A

In ceeasi grupa, la Bordeaux, gazdele au pierdut cu AS Roma cu scorul de 3-1. In grupa A, CFR Cluj se afla la egalitate cu Chelsea, cu 4 puncte, devansand echipa din Romania la golaveraj:

1. Chelsea 4p
2. CFR Cluj 4p
3. AS Roma 3p
4. Bordeaux 1p

In etapa a treia, CFR Cluj va juca in deplasare cu Bordeaux, la 22 octombrie.

Potrivit Agerpres, CFR Cluj s-a asezat bine in propria jumatate de teren, dar nici Chelsea nu s-a avantat in atac, primele minute ale intalnirii fiind unele de tatonare. Campionii Romaniei au aratat foarte concentrati si au indepartat orice pericol, Cadu fiind foarte atent in minutul 8, la Ballack, demarcat in careul nostru. CFR a avansat spre poarta lui Cech la fiecare sansa ivita, chiar daca nu a reusit sa produca si pericol. Obi Mikel a incercat un sut de la distanta, in min. 24, fara probleme pentru Stancioiu, insa. CFR a avut o buna situatie in minutul 27, cand Dubarbier l-a pus in pozitie foarte buna pe Trica, dar decarul clujean a luftat. Salomon Kalou a fost deposedat in ultima clipa de Cadu, in careul nostru (35), iar un minut mai tarziu uruguayanul Pereira a finalizat periculos o patrundere pe partea stanga. Pe finalul primei reprize, oaspetii au beneficiat de cateva lovituri libere, la una din ele Drogba ratand voleul din pozitie centrala (41), la pasa lui Lampard. La reluare, Muresan semneaza prima ocazie a reprizei secunde, cu sut de la circa 30 de metri, prins de Cech (48). Chelsea apasa apoi pe acceleratie si pericolul apare imediat la poarta lui Stancioiu: faza snur a londonezilor, incheiata cu centrarea lui Anelka spre Lampard, care e blocat in extremis la 5 metri de Cadu (51).

Drogba se accidenteaza serios, in urma unui duel cu Galiassi, si e schimbat cu Belletti, dupa mai putin de un sfert de ora de joc din partea secunda.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.