Politia engleza a anuntat ca a deschis o ancheta dupa ce fundasul Sol Campbell de la Portsmouth a fost jignit de catre suporterii echipei lui Tottenham, informeaza NewsIn

Capitanul lui Portsmouth a fost tinta jignirilor rasiste in meciul cu Tottenham din 28 septembrie. Suporterii sunt suparati pe fundasul in varsta de 34 de ani pentru ca in 2001 s-a transferat la rivala Arsenal.

Reprezentantii politiei au anuntat ca nu se puteau face arestari in timpul partidei, dar ca s-a deschis o ancheta dupa ce marti noapte a fost depusa o plangere.

Federatia Engleza de Fotbal a anuntat ca va investiga incidentul si va lua masurile necesare. Antrenorul lui Portsmouth, Harry Redknapp, a afirmat despre jignirile sunt niste "mizerii" si nu este normal ca un fotbalist sa fie tratat asa de suporteri.

Campbell a evoluat la Tottenham din 1992 pana in 2001, apoi s-a transferat la Arsenal, iar din august 2006 evolueaza la Portsmouth.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.