Galatasaray va intalni azi, in finala Cupei Turciei, care se va disputa de la ora 21.00, pe stadionul Olimpic "Ataturk" din Istanbul, formatia Fenerbahce, iar presa din Turcia a anuntat ca Galata a marit valoarea primelor pe care jucatorii le vor incasa in cazul in care vor castiga trofeul de la 15.000 de dolari la 35.000 de dolari.

Potrivit cotidianului Sabah, Gheorghe Hagi le-a interzis jucatorilor sai sa se gandeasca la eventualitatea loviturilor de departajare. Tehnicianul roman i-a vazut pe unii dintre fotbalisti exersand penaltiuri si le-a spus acestora sa obtina victoria in 90 de minute pentru a nu mai fi nevoie de prelungiri si de lovituri de departajare. "Eu cred ca dupa 90 de minute noi vom fi invingatori. Sa credeti si voi la fel! Uitati de penaltiuri!", le-a spus Hagi fotbalistilor.

Turcii mentioneaza ca asupra formatiei Fenerbahce apasa o presiune imensa data de faptul ca nu a mai castigat trofeul de 22 de ani! Ziaristii turci considera ca cei mai in forma jucatori de la Galatasaray sunt Ayhan Akman, Hakan Sukur, Hasan Kabze si Franck Ribery. In schimb, Hasan Sas, Necati Ates, Ergun Penbe si Conceicao au inregistrat o cadere de forma.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.