Antrenorul lotului feminin de gimnastica, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca a avut o discutie cu Steliana Nistor, in urma careia aceasta i-a spus ca are dureri si ca este hotarata sa puna punct cariereri sale sportive

"Am discutat cu Steliana ieri (n.r. marti), dar din pacate e hotarata sa se retraga pentru ca are dureri foarte mari. Eu am incercat sa ii explic si chiar i-am lasat o usa deschisa in cazul in care va reveni asupra acestei decizii", a afirmat Nicolae Forminte.

Steliana Nistor a vorbit, pentru NewsIn, despre viitorul carierei sale in gimnastica: "Eu am spus odata ca ma retrag. Nu am anuntat inca Federatia ca am luat aceasta decizie 100%, mai am termen de gandire o saptamana".

Inainte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, Steliana Nistor a anuntat ca se va retrage din activitatea sportiva dupa competitia din China. Dupa acest eveniment, Federatia Romana de Gimnastica si antrenorul lotului Nicolae Forminte i-au acordat sportivei un timp de gandire pentru a se hotari ce va face pe viitor. La Olimpiada din China, Nistor a cucerit medalia de bronz cu echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.