Fundasul roman de la AS Roma, Cristian Chivu, spune ca echipa italiana se afla intr-o situatie critica in clasament, fiind in pericol sa retrogradeze, dar este convinsa ca el si coechipierii sai pot depasi aceste probleme.

"Trebuie sa riscam. Nu-mi imaginez o echipa ca a noastra jucand in Serie B, dar situatia este cu adevarat critica. Din fericire, putem trece cu bine peste ea, deoarece avem calitatea si forta mentala sa facem acest lucru. Nu meritam sa pierdem la Parma, dar acum trebuie sa ne gandim doar la viitor", a spus Chivu pentru Eurosport. Fundasul roman a afirmat ca nici nu vrea sa se gindeasca la o eventuala retrogradare. "Interesant este ca putem castiga Cupa Italiei in acest sezon, dar in acelasi timp ne gandim la supravietuire", a comentat Cristian Chivu, jucator ce ar putea parasi, in aceasta vara, Roma pentru Inter Milano sau Juventus.

SILENZIO STAMPA

Pe de alta parte, administratorul-delegat, Rosella Sensi, fiica patronului Franco Sensi, a anuntat ca gruparea romana va intra in silenzio stampa dupa decizia Comisiei de Apel a Federatiei Italiene de Fotbal, care a respins apelul facut de club pentru reducerea suspendarii de cinci etape a mijlocasului Francesco Totti. "Le cerem jucatorilor sacrificiu si concentrare. Pentru a avea liniste in ultimele trei etape din campionat nimeni din club nu va mai vorbi cu presa", a declarat Rosella Sensi.

PROGRAM INFERNAL

Dupa 35 de etape, AS Roma ocupa locul 14 in campionatul italian, cu 40 de puncte, la trei puncte de locul 17 (ocupat de Fiorentina), care duce la baraj pentru ramanerea in primul esalon, si la patru de locul 18 (Chievo), care duce direct in Serie B. Programul din ultimele trei etape este unul infernal pentru echipa lui Chivu, care mai are de disputat marele derby cu Lazio (duminica) si doua meciuri cu echipe disperate, care lupta si ele pentru evitarea retrogradarii, la Atalanta si cu Chievo, acasa. Roma nu a mai castigat un meci in serie A de pe 10 aprilie, atunci cand a invins cu 3-1 in deplasare pe Reggina, iar in ultimele zece meciuri nu a obtinut decat patru puncte (a mai fost un egal acasa, 2-2 cu Brescia)!


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.