Secundul lotului national masculin de gimnastica, Ioan Suciu, se va ocupa incepand de miercuri de pregatirea sportivilor, deoarece noul antrenor Nicusor Pascu va veni la lot incepand cu data de 1 ianuarie, a declarat pentru NewsIn, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica

"Seful de colectiv pana la 1 ianuarie va fi Ioan Suciu. Sunt trei antrenori la lot, Ioan Suciu, Vasile Vug si Stefan Gal, care au un plan de pregatire pe care il vor urma. Domnul Pascu are un contract in Elvetia pe care trebuie sa il duca la capat si se va alatura lotului la inceputul anului 2009", a explicat Adrian Stoica.
Lotul masculin de gimnastica s-a reunit miercuri la Complexul Sportiv Lia Manoliu, alaturi de sportivii cu experienta fiind prezenti si cativa juniori care au participat Campioantele Europene din 2008.

Adrian Stoica a vorbit la reunirea lotului si despre incidentul in care a fost implicat Marian Dragulescu, acesta fiind acuzat de sotie ca a batut-o: "Constat si eu ca are probleme mai mari decat credeam. Nu pot sa comentez eu ceea ce se intampla".

La Jocurile Olimpice de la Beijing, Marian Dragulescu nu a obtinut nicio medalie, el ocupand locul 7 cu echipa, locul 7 la sol, iar la sarituri a terminat finala pe locul 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.