Iata cateva articole aparute miercuri dimineata, in presa italiana, dupa meciul dintre AC Fiorentina si Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor

"Romanii s-au aparat organizat si au contraatacat periculos. A fost nevoie ca Frey sa faca miracole de doua ori pentru ca Fiorentina sa remizeze nedemn. Mutu, doar o bara exterioara. In rest, aproape ca nu a intrat in meci" - Gazzetta dello Sport, monitorizata de ziare.com.

Gazzetta dello Sport noteaza ca tehnicianul stelist Marius Lacatus a plecat de la stadionul "Artemio Franchi" cu un punct pe deplin meritat, dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu fosta sa echipa, Fiorentina.

Jurnalul, monitorizat si de Mediafax, mentioneaza ca Fiorentina a inceput jocul cu multa determinare. "Determinarea de la inceput face diferenta si ocaziile au aparut rapid, evident cu Mutu si Gila, sustinuti bine de Montolivo. Dar romanii nu s-au nascut ieri, (...) cea mai buna aparare este atacul si Steaua a inceput sa fie periculoasa. Mai ales pe partea stanga, datorita unui devastator Semedo cu care Jorgensen a avut multe probleme. Lacatus a parasit fostul sau stadion cu un punct pe deplin meritat", noteaza cotidianul italian.

"Juventus si Fiorentina, remize amare", a titrat Datasport, care mentioneaza ca a fost "o seara monumentala" pentru Frey, autorul unor interventii importante.

"S-a terminat la egalitate si asa este corect", a notat Corrierre dello Sport. "Steaua s-a dovedit a fi o echipa solida, de temut, bine asezata in teren, rapida", scrie sursa citata, care precizeaza ca Fiorentina a riscat "sa capituleze" in prima repriza si abia in a doua a incercat sa fie periculoasa.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.