Cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" sustine, in numarul sau de ieri, ca suspendarea de 7 luni dictata impotriva lui Adi Mutu nu s-ar incheia la 18 mai, asa cum s-a anuntat initial, ci o saptamana mai tarziu. "in cel mai fericit caz, sanctiunea lui Mutu s-ar incheia la 25 mai.Dar, cel mai probabil, el va fi bun de joc pentru Juventus abia la 29 mai, exact in ziua in care torinezii vor intalni in ultima etapa, acasa, pe Cagliari", se scrie in cotidianul italian.

Contactat de ProSport, Paolo Rodella, avocatul lui Gea World, firma care il impresariaza pe Mutu, a incercat sa explice situatia: "Din ce stim noi, la 25 mai, Mutu ar trebui sa devina liber pentru a juca la noua sa echipa. in calcul s-au luat cele sapte luni, pornind de la data la care si-a inceput pedeapsa, adica 28 octombrie 2004. Oricum, 24 sau 28, nu are importanta, pentru ca el se va afla oficial la dispozitia antrenorului Fabio Capello pentru meciul cu Cagliari".

Contrar celor scrise de "Gazzetta dello Sport", pe site-ul FIFA e anuntat clar ca Adrian Mutu este subiectul unei suspendari care se deruleaza intre 25 octombrie 2004 si 18 mai 2005. Ceea ce ar insemna ca Mutu ar putea sa joace chiar in meciul de la Torino, cu Livorno, de la 22 mai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.