Antrenorul formatiei AFC Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marti, ca isi doreste ca la meciul retur cu Hamburg, echipa sa sa obtina calificarea in grupele Cupei UEFA in cele 90 de minute regulamentare si nicidecum la loviturile de departajare, anunta NewsIn

"Nu stiu daca suntem pregatiti de penalty-uri, dar sper sa obtinem calificarea inainte de expirarea timpului regulamentar", a spus Dan Petrescu, care a subliniat aportul important pe care si-l poate aduce publicul ialomitean la aceasta partida:

"Daca vom avea un stadion plin, si vor sti sa ne impinga de la spate, asta ar fi un atu pentru noi".
Dan Petrescu a fost de parere ca, datorita experientei sale europene, Hamburg are in continuare prima sansa de calificare in grupele Cupei UEFA. Mai mult, tehnicianul se asteapta ca Hamburg sa fie mult mai concentrata in meciul de la Urziceni, mai ales ca in tur echipa lui Martin Jol "ne-a privit asa, prieteneste, au zis ca ne dau 3, 4 goluri si gata".
Petrescu a apreciat ca o eventuala calificare a echipei sale ar insemna un eveniment istoric pentru orasul Urziceni, si ar fi dispus sa faca orice, "chiar sa ma si vopsesc", doar ca meciul sa se termine cu o calificare a formatiei ialomitene in grupele Cupei UEFA.

Tehnicianul a opinat ca inca nu stie cum va arata primul 11 in disputa cu Hamburg: "Echipa are un moral bun dupa meciul de la Vaslui, toti baietii isi doresc sa joace, voi avea viata grea pana voi face primul 11. In functie de cum se vor misca la antrenamente voi decide echipa de start".

Pentru meciul contra lui Hamburg, tehnicianul gruparii ialomitene nu va putea conta pe Aldea, care este accidentat. De asemenea, Paduretu are sanse mici sa evolueze, insa se spera in recuperarea lui Mehmedovic, care marti a inceput sa se antreneze alaturi de echipa.

Directorul sportiv al echipei AFC Urziceni, Narcis Raducan, a fost prezent la ultima partida din campionat a gruparii Hamburg, si a analizat tehnico-tactic evolutia fotbalistilor lui Martin Jol: "Hamburg a aratat o tehnicitate extraordinara, un joc foarte bun, dar s-a simtit o stare de oboseala in jocul lor la inceputul partidei. Au foarte multe individualitati care te pot surprinde mereu, depinde de noi daca vom sti sa profitam de disperarea lor de a se califica".

Adversara Urziceniului din Cupa UEFA, Hamburg SV, a invins sambata, scor cu 1-0, pe Borussia Monchengladbach, gratie reusitei lui Mladen Petric, intr-o partida contand pentru etapa a 6-a a campionatului Germaniei.
Hamburg si AFC Urziceni au remizat, scor 0-0, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA, si vor disputa returul la data de 2 octombrie, pe stadionul formatiei ialomitene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.