Fostul international spaniol Diego Tristan, care este liber de contract dupa despartirea de Livorno, se antreneaza in prezent alaturi de West Ham United si ar putea semna un angajament cu gruparea engleza daca managerul Gianfranco Zola va fi multumit de randamentul sau, informeaza NewsIn

Presa britanica scrie ca oficialii londonezilor sunt dispusi sa ii ofere atacantului iberic o intelegere valabila pe opt luni daca trialul se dovedeste a fi un scucces.

Tristan, in varsta de 32 de ani, a evoluat in stagiunea trecuta in Serie A, la Livorno, pentru care a marcat un singur gol in 20 de meciuri. Acesta a mai jucat in cariera sa la Mallorca si Deportivo la Coruna, unde a avut cele mai mari performante ca fotbalist. In sezonul 2001/2002, Diego Tristan (15 prezente si patru goluri la echipa nationala) a fost golgheterul din Primera Division, cu 21 de reusite.

West Ham, care a fost recent preluata de tehnicianul italian Gianfranco Zola, a acumulat 12 puncte dupa primele sase etape in Premier League si ocupa locul cinci in clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.