Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marti, inaintea plecarii spre Florenta, ca daca ar depinde numai de el l-ar folosi pe Mirel Radoi in partida contra Fiorentinei, dar numai Marius Lacatus va decide daca este cazul sa se apeleze la serviciile capitanului gruparii din Ghencea, relateaza NewsIn.

"Mirel este disperat sa joace. Daca ar fi dupa mine l-as baga pe Mirel, dar depinde si de Marius. Ar fi pacat sa se accidenteze si sa nu-l putem folosi in meciurile viitoare", a spus Becali, care s-a aratat optimist in perspectiva partidei cu Fiorentina: "Eu zic ca acest meci nu este atat de greu, veti vedea. Atacam, am plecat la atac. M-am sculat bine de dimineata, am avut un somn placut, cred ca vom castiga, vom veni cu trei puncte".

Luni, la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Fiorentina, Mirel Radoi s-a pregatit normal, alaturi de colegii sai, insa eventuala participare a sa la meciul contra gruparii viola se va decide cu cateva ore inaintea partidei. Mirel Radoi nu a evoluat nici in primul meci al Grupei F, cel impotriva lui Bayern Munchen, ca urmare a accidentarii suferite in partida cu Insulele Feroe, in urma careia a fost diagnosticat cu leziune fibrilara la coapsa piciorului drept.

Meciul Fiorentina-Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45, pe stadionul Artemio Franchi din Florenta. In prima a etapa din faza grupelor, Steaua a piedut partida cu Bayern Munchen, scor 0-1, pe teren propriu, in timp ce Fiorentina a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Olympique Lyon, din deplasare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.