Steaua a plecat la Firenze cu gandul de a obtine primele puncte in aceasta editie a Ligii Campionilor

Fiorentina nu trece printr-un moment tocmai favorabil, tensiunea atingand cote destul de inalte in vestiarul toscanilor. Acest lucru ii face pe conducatorii gruparii din Ghencea sa fie increzatori in sansele echipei. "Nu ne este frica de Fiorentina, nici macar de Adrian Mutu. Noi mergem acolo sa obtinem prima victorie dupa mult timp in Champions League. Nu conteaza cine da gol, poate sa marcheze si Zapata. Fiorentina este singura echipa din grupa noastra care nu exceleaza", a spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Pentru Adrian Mutu partida dintre Fiorentina si Steaua reprezinta o premiera. "Briliantul" va juca pentru prima data in cariera sa, de cand evolueaza pentru echipe de peste hotare, impotriva unei formatii din Liga I.

Si pentru Marius Lacatus jocul de la Firenze are o incarcatura speciala. "Fiara" a imbracat tricoul Fiorentinei in sezonul 1990-1991 (21 de meciuri, 3 goluri), fiind primul club din afara Romaniei pentru care a jucat actualul antrenor al Stelei. "Desi au trecut mai bine de 17 ani de cand am plecat de acolo, cred ca voi fi bine primit. Suporterii Fiorentinei nu-si uita jucatorii. Eu am avut o relatie buna cu ei", a spus Lacatus.

Chiar daca Argaseala si Becali au promis ca Steaua se va intoarce de la Firenze cu trei puncte, fundasul Sorin Ghionea a declarat pentru presa din Peninsula ca ros-albastrii ar fi multumiti si cu un rezultat de egalitate. "Suntem constienti ca vom avea un meci foarte greu, deoarece Fiorentina este o echipa buna care a marcat doua goluri in meciul din deplasare cu Lyon (2-2). Am venit la Firenze pentru a obtine maximum posibil, dar daca ne vom intoarce cu un punct, nu va fi o drama", a spus jucatorul Stelei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.