Forul european de fotbal a anuntat ca la partida de miercuri dintre CFR Cluj si Chelsea Londra a fost desemnata o brigada din Germania, cu Florian Meyer la centru, informeaza NewsIn.

Meyer va fi asistat de doi conationali, Sonke Glindemann si Detlef Scheppe, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Peter Gagelmann. Delegat UEFA este islandezul Gudmundur Petursson, iar observator pentru arbitrii austriacul Johann Hantschk.

Germanul Florian Meyer, arbitru FIFA din 2002, a mai condus si meciul tur dintre Steaua si Sevilla, din 16-imile Cupei UEFA, dar si meciul Stelei cu Liverpool, pierdut in deplasare cu 0-1. El a mai fost si arbitru de rezerva la finala Ligii Campionilor din 2007, intre AC Milan si Liverpool.

Partida intre CFR Cluj si Chelsea Londra, din Grupa A a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.