Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat duminica agentiei NewsIn, dupa ce a asistat la partida de campionat dintre NEC Nijmegen si Heracles, scor 1-1, ca adversarii din Cupa UEFA i se par 'de batut'

"Au jucat foarte bine pana la 1-0, dupa care nu au mai facut nimic, mai ales dupa ce au ramas in 10 oameni. Au evoluat in nota lor obisnuita, adica o formatie care te adoarme si te prinde o data si te taxeaza. Oricum, au jucat mult masi slab decat au facut-o cu noi. Antrenorul lor a si bagat doi jucatori noi. Sunt o echipa de batut. Cu mare atentie, la Bucuresti ne vom califica. Cele doua zile de odihna in plus ale baietilor mei vor conta in partida de joi", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a declarat ca autorul golului din tur, Van Beukering, a avut o evolutie stearsa in a partida cu Heracles: "Stiau ca vin, dar m-au primit foarte bine, nu am avut nicio problema. Am vazut si lucruri bune si mai putin bune. Golul lor l-a marcat Tshibamba, nici nu pot sa-l pronunt, daca si asta e fotbalist. Celalalt atacant, Van Beukering, a jucat foarte slab, a pierdut o groaza de mingi".

NEC Nijmegen a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, in compania lui Heracles, scor 1-1, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a din campionatul olandez.

Dinamo Bucuresti a pierdut meciul din deplasare cu olandezii de la NEC Nijmegen, scor 0-1, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Returul se va disputa pe 2 octombrie, pe stadionul Dinamo din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.