Cartu spune ca victoria echipei Pandurii a fost asigurata de greselile Gloriei Buzau

"Pentru noi sunt trei puncte extrem de importante si sper ca acestea sa aiba greutate pe viitor. Ne-am propus sa castigam acest meci si cred ca ne-au ajutat si buzoienii, deoarece dupa primirea golului au facut acel gest in urma caruia au ramas in zece oameni. Sincer, nu sunt multumit de cum a evoluat echipa astazi, ar fi trebuit sa invinga la o diferenta mult mai mare. Gazdele au pus ceva presiune pe final, insa atacantii lor nu au avut forta sa penetreze apararea noastra, dar nu pot spune ca am avut noroc, pentru ca gazdele nu au avut nicio ocazie", a declarat Sorin Cartu duminica, dupa primul sau meci pe banca tehnica a Pandurilor, postura in care a debutat cu victorie.

Altfel, tehnicianul oltean i-a dat o bila alba fostului sau coleg Stefan Stoica, predecesorul lui Magalhaes la Gloria: "Cu Fane Stoica, jucatorii Gloriei pareau ceva mai dracosi".

GLORIA BUZAU - PANDURII TARGU JIU 0-1 (Al. Piturca 14)

  • Gloria Buzau: Barbu - Doicaru, Vlaicu, Lima, Tudose, Russiano - Emerson, Litu (Vigariu 58), Fallardo, Tiago (Moreira 85) - Tavares (Ionescu 36). Antrenor: Alvaro Magalhaes
  • Pandurii Targu Jiu: Stanca - Mandrean, Rus, Chibulcutean, Cardoso - Ghindean, Stanga, Orac, Vancea (Nalati 80) - Piturca (Simion 89), Tilinca (Iordache 59). Antrenor: Sorin Cartu
  • Cartonase galbene: Vigariu 65 / Mandrean 22, Orac 39, Rus 90+3, Iordache 90+3
  • Cartonas rosu: Lima 20
  • Arbitri: Laurentiu Dansa - Octavian Sovre, Sebastian Stoianof
  • Stadion: Gloria; Spectatori: 6000

Cum s-a marcat golul:

0-1, min. 14: Alexandru Piturca a marcat cu capul dupa un corner executat de Orac, de pe partea dreapta. In minutul 20, Lima Fabio a primit cartonas rosu dupa ce l-a lovit intentionat pe Alexandru Piturca, in timp ce jucatorul Pandurilor era cazut pe gazon.