Jucatorul lui Manchester United, Ryan Giggs, afirma ca s-ar putea retrage din activitatea de fotbalist anul viitor pentru a deveni antrenor, in acest moment fiind un colaborator apropiat al lui Sir Alex Ferguson, informeaza NewsIn.
Ryan Giggs este in ultimul an de contract cu Manchester United si a declarat ca nu mai vrea sa joace daca nu se simte in cea mai buna forma pentru a ajuta echipa pe teren. "Eu sunt relaxat in privinta viitorului meu. Mai am un an in care sa joc, ma simt bine in acest moment si, atat timp cat sunt sanatos si ma bucur de joc, pot continua. Daca se va schimba ceva in acest sens trebuie sa ma gandesc mai bine, pentru ca mai devreme sau mai tarziu ma voi retrage", a afirmat mijlocasul in varsta de 34 de ani.

Galezul a mai spus ca vrea sa devina antrenor si chiar sa-i pregateasca pe fostii sai colegi. "Sa fii antrenor aici este cea mai buna scoala pe care poti sa o faci. Sunt multi manageri tineri in Premier League, precum Roy Keane, Mark Hughes, Paul Ince sau Steve Bruce. Toti au fost sub conducerea lui Sir Alex si acest lucru si-a pus clar amprenta", a spus Giggs.

"Intrarea in antrenorat este ceva normal pentru majoritatea fotbalistilor, chiar daca multi se angajeaza la televiziuni. Eu vreau sa fiu pregatit pentru cariera de antrenor dupa ce ma retrag",
a spus jucatorul lui Manchester United, care evolueaza la gruparea engleza din 1990.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.