Comisia de Disciplina a UEFA a amendat clubul din Soseaua Stefan cel Mare cu 12.500 de euro si i-a dat un ultim avertisment

Dinamovistii pot respira usurati. Echipa nu a fost exclusa din cupele europene si nici nu va evolua cu portile inchise dupa inicidentele provocate de fani la Nijmegen.

Comisia de Disciplina a forului european a judecat cu blandete incidentele in care au fost implicati suporterii echipei Dinamo la meciul-tur cu NEC Nijmengen din Olanda, din 18 septembrie.

Desi sanctiuile aplicate de UEFA in asemenea cazuri puteau ajunge la pierderea meciului cu 0-3, la disputarea unor partide cu portile inchise sau chiar la excluderea din competitie, gruparea alb-rosie a scapat doar cu o amenda, nici aceasta nu prea piperata, de 20.000 de franci elvetieni (aproximativ 12.500 de euro) si cu primirea unui ultim avertisment.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.