Selectionerul echipei nationale nu intruneste nici jumatate din criteriile tehnicianului de elita prezentate la simpozionul UEFA de la Viena

Pesimismul, tendinta de a-i critica pe jucatori, incapatanarea si stilul inchis in care lucreaza sunt cateva dintre punctele slabe ale lui Victor Piturca.

Zece calitati de baza trebuie sa aiba antrenorul de elita. Cel putin la aceasta concluzie au ajuns selectionerii din peste 50 de tari, toti participanti la simpozionul UEFA, care a avut loc in aceasta saptamana la Viena.

Antrenorul primei reprezentative a Romaniei, Victor Piturca, nu sta deloc bine, intrunind doar patru criterii din „decalogul" stabilit de tehnicieni.

Selectionerul tricolorilor a „chiulit" de la intalnirea din capitala Austriei, acolo unde au participat, printre altii, antrenorul care a adus Spaniei titlul continental in acest an, Luis Aragones, Fabio Capello, Radomir Antici si Carlos Alberto Parreira.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.