Antrenorul lui CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat joi ca meciul cu Steaua, din etapa a 9-a a Ligii I, este fundamental pentru echipa sa, deoarece o victorie ar readuce-o in lupta pentru titlul de campioana a Romaniei, transmite corespondentul NewsIn

"Ne asteapta un meci foarte important. Daca invingem, intram din nou in cursa pentru indeplinirea obiectivului, reintram in lupta pentru titlu. Le cer baietilor sa joace cu Steaua asa cum au facut la Roma. Noi nu ne multumim cu un egal, poate ca Steaua s-ar multumi. Nu voi menaja niciun jucator, voi folosi tot ce avem mai bun. Este un joc fundamental", a spus Trombetta.

Intrebat care considera ca sunt punctele forte ale adversarului de vineri, Trombetta a raspuns: "Steaua impresioneaza prin forta grupului si prin atacantii sai, toti sunt extraordinar de periculosi. Steaua a demonstrat ca este o echipa de Liga Campionilor. Poate fi un avantaj daca Mirel Radoi nu joaca, deoarece el este foarte important pentru ei".
Referitor la intalnirea cu Antonio Semedo, jucator transferat de la CFR Cluj la Steaua in vara trecuta, Trombetta a comentat: "Cred ca Semedo ar trebui sa aiba emotii, pentru ca el si echipa lui nu au reusit sa castige in Liga Campionilor, iar noi am facut-o. Daca vom invinge pe Steaua, vom ajunge aproape de forma noastra maxima".

Trombetta a mai spus ca argentinianul Sixto Peralta si-a revenit dupa accidentarea suferita inaintea meciului cu Farul, din etapa precedenta, dar nu va fi folosit in jocul cu Steaua, in timp ce capitanul Cadu, accidentat in aceeasi partida, va fi pe teren vineri seara. Atacantul Yssouf Kone este incert, o decizie in privinta folosirii lui urmand sa se ia dupa ultimul antrenament dinaintea meciului.

Partida CFR Cluj-Steaua, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.