Fosta glorie a fotbalului german Franz Beckenbauer, membru in Comitetul Executiv al FIFA, a afirmat, joi, dupa ce a asistat la sedinta Comitetului Executiv al UEFA, ca s-a ajuns la un acord ca din 2016 la Campionatul European sa participe 24 de echipe, nu 16 ca pana in prezent, informeaza NewsIn
Franz Beckenbauer a spus ca UEFA a luat aceasta decizie, dar ea va fi oficializata vineri. Reprezentantii forului european au precizat ca subiectul va fi abordat in cursul sedintei de vineri dimineata si trebuie sa fie aprobat prin vot de cei 13 membri ai Comitetului Executiv.

Potrivit agendei Comitetului Executiv al UEFA, care se desfasoara joi si vineri la Bordeaux, la aceasta sedinta vor fi discutate probleme legate de viitorul format al Campionatului European de fotbal, despre organizarea EURO 2012 sau modificari in privinta organizarii cupelor europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.