Numirea ar urma sa se produca saptamana viitoare, pe 1 octombrie. Initial, chestorul Lipa si chestorul Marcel Popescu nu au vrut sa recunoasca schimbarea, spunand doar ca exista o posibilitate ca ea sa aiba loc

In cele din urma, si actualul, si viitorul presedinte au vorbit despre schimbul de stafeta ca despre ceva iminent. “Ceea ce ati auzit s-ar putea sa fie adevarat. Daca schimbarea se va produce, eu voi ramane oricum in cadrul clubului. Probabil ca voi fi presedinte al Consiliului de Administratie sau ceva de genul acesta. Dinamo si sportul sunt viata mea. Nu voi putea sta niciodata departe de ele”, ne-a declarat, ieri, Marcel Popescu. Actualul presedinte a avut impulsul de a contesta schimbarea: “Inainte sa ajung presedinte al CS Dinamo, eu am condus un trust de presa al ministerului. Aveam experienta de manager si cred ca ar fi normal ca acela care vine intr-o asemenea functie sa fi fost, un timp, manager”. Actualul presedinte si-a cenzurat, insa, nemultumirea, din respect pentru numele Elisabetei Lipa.

«Ordinele se executa, nu se discuta»
Elisabeta Lipa este pregatita pentru noua functie, de presedinte al Clubului Sportiv Dinamo. Planurile le are deja pregatite, insa ne-a dezvaluit doar o parte dintre ele pana cand nu va avea loc numirea oficiala.
- Ce obiective aveti pentru noua functie?
- Nu pot sa spun deocamdata ce mi-am propus pentru ca nu s-a anuntat oficial numirea mea. As fi penibila sa fac acum publice obiectivele mele, avem timp destul...

- Veti aduce la club foste glorii dinamoviste?
- Avand in vedere ca am facut atatia ani sport de performanta si am castigat atatea medalii, va dati seama ca imi cunosc fostii colegi si stiu potentialul fiecaruia.

- Pe cine va afecta valul schimbarii? Printre cei vizati de a fi inlocuiti se afla vicepresedintii Eugen Colita si Mircea Copaci, dar si consilierii Dorin Aradavoaicei si Alexandru Mogos...
- Ei stiu foarte bine cum se procedeaza in astfel de situatii. Eu nu-mi permit sa le spun: „Nu lucrezi cu mine ca nu-mi plac ochii tai!”


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.