Presedintele CA al gruparii FC Timisoara, Marian Iancu, a fost suspendat, miercuri, pentru cinci luni de Comisia de Disciplina si amendat cu 100.000 de lei, pentru declaratii calomnioase la adresa FRF, informeaza NewsIn

Iancu a fost reclamat la Comisia de Disciplina chiar de presedintele FRF, Mircea Sandu, ca urmare a declaratiilor calomnioase ale oficialului banatean la adresa Federatiei si a conducatorilor acesteia.

Oficialul timisorean a declarat ca decizia nu il afecteaza in niciun fel deoarece nu mai face parte din organigrama clubului. "Asa ieftin am scapat? Bucurosi le-om duce toate, nu ma afecteaza cu nimic. Eu imi vad de drumul meu si de demersurile mele. Eu, oricum, nu mai am nicio treaba cu echipa, pentru ca Gheorghe Chivorchian este cel care se ocupa de tot", a declarat miercuri, pentru NewsIn, Marian Iancu.

Membrii Comisiei au mai decis miercuri sa il sanctioneze si pe administratorul delegat al Rapidului, Nicolae Manea, cu o luna de suspendare si 6.400 de lei amenda dupa ce la finalul partidei cu AFC Urziceni l-a agresat pe oficialul ialomitenilor, Mihai Stoica.

Mijlocasul formatiei FC Brasov, Robert Ilyes, a primit doua etape de suspendare si a fost amendat cu 3.000 de lei dupa cartonasul rosu primit in partida cu Rapid.

Conducatorul gruparii din Liga a II-a, Jiul Petrosani, Alin Simota, a fost suspendat trei meciuri si amendat cu 4.280 de lei de Comisie, deoarece a fost eliminat in meciul cu FCM Targu Mures ca urmare a protestelor repetate la adresa arbitrajului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.